BRODAZZ BEACH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brodazz Beach. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 14:50 Altijd heerlijke pizza's!
13 jan 2023 om 22:37 Blijft een heerlijke pizza; kan ze in en rond Apeldoorn niet beter krijgen!
12 jan 2023 om 20:50 Sinds Corona zeer regelmatige Pizza klant van Beodazz. Echt aanrader als je tenminste van geweldige pizza's houdt. Top team met super vriendelijke en correcte bezorgers!
29 dec 2022 om 21:36 Super lekkere pizza. Altijd op tijd bezorgd. Heerlijk!
18 dec 2022 om 20:14 voor de 2e keer besteld omdat de 1e keer lekker was, ook deze keer was het weer lekker en een vriendelijke bezorger!
17 dec 2022 om 20:21 Heel erg vet en niet lekker!
16 dec 2022 om 20:26 Altijd super goeie pizzas hier. Enkele keer niet goed gegaan, perfecte oplossing voorgesteld en 2 weken later ook nog aan gehouden. We blijven bestellen :).
4 dec 2022 om 20:50 De tiramisu was nog lekkerder dan in Italië. Ook de focaccia was super lekker.
4 dec 2022 om 20:33 Goede Italiaanse pizza. Erg leuke combinaties die je nergens anders ziet bij Apeldoornse pizzeria’s. Bezorging snel en warm. Vriendelijke bezorger. Aanrader!
4 dec 2022 om 13:05 Lasagne 20 aldus mijn vrouw Pizza Bezorging Maar waarom lever je een pizza bodem met kaas en zonder saus uit terwijl ik een Focaccia buffala mozarella had besteld? Staat op foto. Order #1C87GM
1 dec 2022 om 20:37 De randen van de pizza waren zwart verbrand. Plus niet heel warm.. helaas niet meer voor ons een volgende keer
5 nov 2022 om 19:37 Lekkere pizza's